Tweet This
Back to All Events

Midtåsen Kulturfestival - Måneskinnssonaten

  • Midtåsen Sandefjord Norway (map)

Midtåsen kulturfestival - MÅNESKINNSSONATEN 

Under fullmånen gir Silvia Moi, Beate Mordal, Désirée Baraula, Ingvild G. Loen, Mari Askvik, Stephanie L. Djupvik, Mads Wighus, Håvard Stensvold, Hallvar Djupvik og Ivar A. Waagaard dere årets utgave av Måneskinnssonaten. En gyllen anledning til å bli kjent med våre sangere og utvide repertoaret av musikk komponert til månens, kjærlighetens og sommerkveldens ære! Tenk å sitte der oppe på byens tak og nyte musikken sammen med utsikten over byen og fjorden mens man venter på månen i all sin prakt! 
Billetter á kr 300,-/100,- (barn/unge under 18 år) kan kjøpes hos Norli bokhandel, Storgata 9, Sandefjord – på Hjertnes kulturhus, tlf. 33416760 og hjertnes.no – samt ved inngangen. 
Ved ugunstig vær spilles konserten på Scandic Park Sandefjord.

maaneskinnssonaten-08072018.jpg

MIDTÅSEN KULTURFESTIVAL

Gled dere til en sesong med hele 36 forestillinger under årets Midtåsen kulturfestival som varer fra søndag 7. til og med søndag 21. juli. En spennende kammermusikkserie presentert av flere av våre fremste musikere og sangere; 12 forestillinger av de to produksjonene som er rettet mot barn i alle aldre – og de daglige miljøskapende Cafékonsertene. Midt i festivalen – søndag den 14. juli – håper vi på en skyfri himmel, slik at fullmånen kan kaste sin glans over det flotte parkanlegget og sommerens utgave av Måneskinnssonaten.

Earlier Event: July 12
Petter // Tjuvjakt // Foynhagen
Later Event: July 16
Tropical Tuesday 2019