Tweet This
Back to All Events

Utsolgt // Ina Wroldsen - Foynhagen

  • Foynhagen Nedre Langgate 18, 3126 Tønsberg, Norway (map)

Endelig kan vi annonsere at Ina Wroldsen kommer til Foynhagen 29.Mai! 🤩

Ina Wroldsen er en av Norges største sangere og låtskrivere. Hun startet sin karriere som artist men begynte raskt å skrive musikk for andre artister. Wroldsen har skrevet megahits for artister som Shakira, Britney Spears, Calvin Harris og Pussycat Dolls! Som låtskriver har hun hatt stor suksess og regnes i dag som en av de mest ettertraktede på sitt felt i Europa og Nord-Amerika.

49660029_2046680292086564_2438872010525245440_n.jpg


Ina startet popbandet “Ask Embla” sammen med islandske Arnthor Birgisson, og sammen har de tatt verden med storm! I 2013 ga de ut albumet Northern Lights. Det ble gitt ut kun i Norge hvor det ble et av de mestselgende album det året. Hun har siden den tid fortsatt under eget navn. Hun har gitt ut “Aliens”(2014), “Rebels”(2015) og i april 2016 “Lay it on me”. Sistnevnte ble gitt ut i samarbeid med den norske produsentduoen Broiler og klatret raskt til nr 2 på både Spotify og VG-lista.

I 2015 valgte Calvin Harris & the Diciples å gi ut Ina sin låt “How deep is your love” med hennes demovokal. Denne ble en av årets mest spilte låter over hele verden.

Ina har det siste året også gjort seg bemerket som dommer i den norske utgaven av Idol. Med sin genuine interesse for musikk og for å finne og utvikle nye talenter er dette en utfordring hun har satt stor pris på.

Vi gleder oss til en fantastisk konsertopplevelse 29.Mai da Ina kommer til Foynhagen! Kommer du? 🎶☀️

Aldersgrense: 20 år
Billettpris: 450 + billettavgift
Dørene åpner: 20:00

Billetter refunderes kun ved avlyst arrangement!

Earlier Event: May 26
Vestfold Rundt 2019
Later Event: May 31
Valentourettes - Foynhagen