Tweet This
Back to All Events

Videregående valpekurs for portiser 4/4

  • Skoger Dyrehotell Bergsgata 14, 3074 Sande I Vestfold, Vestfold, Norway Sande (map)

For både portisvalpen og familiene deres er det viktig å få en god start på livet. Dette danner utgangspunktet for en trygg og trivelig hverdag, uansett om valpen kun skal være en familiehund eller om man har planer om å få en utstillingshund, konkurransehund eller treningspartner.

På valpekurset bygger vi opp samarbeidet mellom hund og eier, vi skaper gode team og legger vekt på sosialisering og miljøtrening. I tillegg til å skulle konsentrere seg og samarbeide med eier imens det er forstyrrelser rundt, lærer vi å lære bort enkle grunnøvelser som å søke kontakt, sitte og bli, legge seg og å gå pent i båndet, innkalling og håndtering.

49609818_2553531434705431_3788391279419719680_n.jpg


Etter kurskveldene har vi felles valpeslipp hvor de små portisene kan få utfolde seg i trygge omgivelser og få leke med de andre portisvalpene. Dette bidrar til en valp som lærer seg å prate med mange forskjellige hunderaser og å oppføre seg i hverdagen.
Praktisk informasjon:

Det videregående valpekurset for portiser går på torsdager kl 18-19.30, og er et kurs spesielt for portisvalpene fra oppdrettet vårt. Det er også åpent for andre portisvalper som ønsker et kurs spesialsydd for portis.Kurset inkluderer teori med mye nyttig informasjon og prat rundt generelt det å ha valp og hvordan på best mulig måte skape et godt liv sammen.

Kurskveldene varer i 1,5 timer.
Kiosksalg.
Instruktør: Kari Camilla Hess

Påmelding:

Mobil 90604715 eller mailadresse skogerdyrehotell@online.no.
Skriv navn på deg og hunden din og alder på valpen.

Vi avslutter alle kurskveldene med trivelige valpeslipp!

Earlier Event: January 31
Ingvard Wilhelmsen
Later Event: January 31
Veterantreff I Larvik