Tweet This
Back to All Events

Malin Pettersen m/band // Nøtterøy Kulturhus

  • Nøtterøy Kulturhus Tinghaugveien 14 - Borgheim, 3140 Nøtterøy Nøtterøy (map)

Gjennom de siste 11 årene har Malin Pettersen gjort seg kjent som en av de beste stemmene og og låtskriverene på den norske americanascenen. Mange kjenner henne også igjen som programleder i Kåbbåi på NRK P13.

Lucky Lips – bandet hun har turnert med de siste 11 årene har bla annet blitt kåret til Europas beste bluegrassband, som det eneste norske bandet noen sinne, og i år ble de invitert til å spille på prestisjetunge Americanafest i Nashville som ett av to norske band.

48357069_2246427252058922_6044945239649550336_n (1).jpg


Med sitt aller første soloalbum som ble sluppet i 2018, har hun åpnet genren på vidt gap og med den største selvfølgelighet drevet den fremover ved å tilsette pop, rock og folkelementer til hennes karakteristiske countrysound. Hun har oppnådd tung rotasjon på noen av Norges største radiostasjoner og fått fantastiske anmeldelser for Lucky Lips’ plater så vel som soloalbumet, noe som har resultert i at hun allerede snart er fullbooket for festivalsommeren.

Med seg på scenen har hun Olaf Olsen (Big Bang), Nikolai Grasaasen (Bendik Brænne) og Øyvind Blomstrøm (Monika Heldal).

Later Event: February 19
Kule fugler!