Tweet This
Back to All Events

Pelsstell- og håndteringskurs

  • Skoger Dyrehotell Bergsgata 14, 3074 Sande I Vestfold, Vestfold, Norway (map)

Mandag 28.januar arrangerer vi pels- og håndteringskurs for valper og unghunder, og inviterer store og små med sine eiere til en hyggelig kveld!

Vi har fokus på positivitet og trygge rammer rundt alt det valpene og de senere voksne hundene skal oppleve. Gode rutiner rundt det å håndtere valpen gjør mange situasjoner lettere, for eksempel det å besøke dyrlegen og kunne la seg bli tatt på og synes det er en ålreit ting. Det blir gjennomgang av generelt pelsstell og tips til gode teknikker på stell av poter, kloklipp, ører og tenner.

50279635_2565070333551541_3159628013113442304_n.jpg


Vi serverer kveldsmat, og synes det er veldig hyggelig om valpene/unghundene vil bli med for å få en individuell økt på bordet med veiledning på håndtering og pelsstell - etter at vi er ferdige med gjennomgangen med instruktør og modell.

Dersom det lar seg gjøre, tar vi et lite valpeslipp med lek og moro for valper/unghunder som går godt sammen.

Earlier Event: January 28
Trafikalt grunnkurs i januar
Later Event: January 28
Markedsføring Del 2