Tweet This
Back to All Events

Vinkveld med Wongraven // Nøtterøy Kulturhus

  • Nøtterøy Kulturhus Tinghaugveien 14 - Borgheim, 3140 Nøtterøy nøtterøy (map)


Mange kjenner kanskje Sigurd best som musiker og frontfigur i black metal-bandet Satyricon, som har stor internasjonal suksess. Gjennom turnévirksomhet over hele verden de siste 15–20 årene og vinfaglig fordypning, har Wongraven utviklet en enorm lidenskap for vin. Han produserer i dag flotte kvalitetsviner under navnet Wongraven Wines.

Wongraven Wines er Sigurd Wongravens lidenskapelige vinunivers hvor Wongraven selv samarbeider med utvalgte vinbønder og blander viner fra legendariske vinregioner i klassiske stiler med et unikt og eget preg. Wongraven blander selv sine egne cuveer og er involvert i alle faser av produksjonen – som innhøsting, tapping og design av vinene.

47506476_10157123520998901_1461132966267715584_n.jpg


Vinene fremstilles økologisk eller etter økologiske prinsipper for å gi en mest mulig jordsmonnspreget og fruktdreven stil. Sigurd produserer viner i Champagne, Piemonte og Pfalz i Tyskland. Han har på kort tid opparbeidet seg en portefølje med unike produkter som viser Sigurds brede kompetanse innen vin og vinproduksjon.

Du får smake følgende: Wongraven Champagne Brut, Wongraven Morgenstern Riesling 2017, Wongraven Alleanza Langhe Rosso 2017 og Wongraven Barolo Unione Riserva 2008. Dette blir en fantastisk vinterkveld med mye godt i glasset og et fengslende foredrag!

Later Event: January 26
Pizzafest m/P2U