Tweet This
Back to All Events

Creedence StoryNight // Bakkenteigen, Horten

  • Bakkenteigen Kulturhus Raveien 215, 3184 Borre, Norway, 3184 Horten (map)


Fortunate Sons har en klar oppfordring til publikum i Horten; "finn fram ruteskjorta og gjør dere klare for allsang!". Fredag 25. januar tar de med seg showet Creedence StoryNight og inntar Bakkenteigen Kulturhus!

www.storynight.no

Creedence StoryNight gir deg musikken og historien til Creedence Clearwater Revival i én og samme forestilling.


Med låter som «Have You Ever Seen The Rain», «Bad Moon Rising», «Down on The Corner», «Cottonfields», «Proud Mary», «Hey Tonight», «Up Around The Bend», «Lookin’ Out my Back Door», «Born on The Bayou» og mange flere, dominerte Creedence hitlistene over hele verden i sin storhetstid. Men til tross for det store antallet hits er Creedence fortsatt et mysterium for mange, og historien om bandet som en gang ble omtalt som «verdens største band med verdens verste platekontrakt» er ukjent for de fleste.

Dette har Fortunate Sons bestemt seg for å gjøre noe med!

Fortunate Sons – the Creedence Clearwater Revival Experience tar i denne forestillingen deg med tilbake til slutten av 60-tallet, og gir deg et gjenhør med alle de fantastiske låtene som gjorde Creedence til allemannseie. De gir et innblikk i hva som formet bandet, historien bak låtene, og faktorene som førte til at bandet smuldret opp i bittert rivaleri i 1972, kun 5 år etter at de slo igjennom. Alt levert av et rocka og energisk band med overskudd og ikke minst kjennskap til Creedence sin historie og musikk som overgår de fleste!

På en Creedence Story Night er det uten tvil musikken som står i fokus, og man blir samtidig bedre kjent med bandet som for mange fortsatt fremstår som en gåte.