Tweet This
Back to All Events

Motorfinger + Lakewood // Gamle Total Bar & Scene


  • Gamle Total Scene & Bar Stoltenbergsgate 46, 3110 Tønsberg, Norway (map)


Rockstream, Lakewood og Gamle Total Bar & Scene presenterer:

MOTORFINGER

Lyden av Motorfinger er som å ta et element fra hver av de legendariske grungebandene og forme det til noe helt nytt og moderne. De schwungende gitarene er tykke og svaiende som Alice In Chains, noen ganger melodiske og episke som Mother Love Bone, og noen ganger simpelt og pakket i kraft som Soundgarden. Trommene er crashy, smashy, groovy og Grohl-ian. Maurice Adams's vokal er en mix av Chris Cornell, Eddie Vedder og til og med litt bittelitt Serj Tankian. Komposisjonene minner om store alternative band av den eraen som tidlig Tool, Helmet, Stone Temple Pilots, Audioslave og Soundgarden.

https://www.youtube.com/watch?v=YFIPIPAuNXA
https://open.spotify.com/track/6EruM88v1ftrQh9vL0FLt0

46479465_357372538363143_5941232783157362688_n.jpg


LAKEWOOD

Lakewood spiller hard rock med hint av progressive rytmer. Bandet har lenge hatt fokus på låtskriving, men har endelig tatt bandet ut fra de lune omgivelsene i studio og videre til scenen.
Festivalguide.no sier "Vi har så absolutt fått øya mer opp for hardrock i det siste, men vi er nok fortsatt litt mer mottagelige for den noe mykere siden av skalaen. Der var ikke egentlig disse, men som sagt, det var likevel noe veldig behagelig ved musikken. Publikum virket utvilsomt enda mer fornøyd som oss, der de hoppet rundt og jublet og applauderte." De første tre demolåtene til Lakewood streamet nesten 50.000 ganger på Spotify, som resulterte i intervjuer i SF-Poden i Sandefjord, og god omtale i Sandefjords Blad. De har spilt en god del i sommer, og ble først oppdaget av Rockstream Festival 2018. Nå stiller de med mange nye låter.

https://open.spotify.com/track/0266DWl7IhNEnlQ9PsPmcH
ARATA

De har vunnet årets Imagine Festival, de har spilt i Nederland, de spilte utvalgte låter med Lakewood på Rockstream, og Solfestivalen 2018, og Hard Rock Café i Oslo.Gruppa består av to store personligheter, som tar mye plass på scenen:

Nikolai Lysnes, utdannet trommeslager kjent fra Norske Talenter. Han er et multitalent av dimensjoner. Takten flyter i blodet hans. Han er dynamisk, han styrer takta med stålstikker, og han vet nøyaktig hva han gjør.

Bassisten Øyvind Lunde, ikke mindre enn et enmannsorkester. Om Øyvind kan fly er det ingen som vet, men man skulle tro det hvis man har sett de live tidligere. Vi i Lakewood sammenligner ham ofte med Tom Morello, Queens of the stone age, og Royal Blood. Selv om vi innerst inne vet at han ikke kan sammenlignes med noe.

Sammen utgjør de supergruppa ARATA. Fengende, tunge bass/gitar riff, og trommerytmer de fleste kan drømme om.

https://open.spotify.com/track/6gPv0UN041uz0wWZE0xJB8?si=GLFkW5IhTtWrkybYR8OqQQ

https://youtu.be/lKj3KXV-ogM
CC: 100 kroner
Aldersgrense: 20 år
Bar åpner: 15:00
Hovedscenen åpner: 21:00


Forhåndskjøp av billetter, to alternativer:

1. Vipps med navnet ditt til 46543499 - Jahn Ruud

a)
100 kroner - Inngang

b)
250 kroner - Inngang pluss Motorfinger ekslusiv tee utlevert i døra (NB. Oppgi størrelse i vipps).